miércoles, 2 de diciembre de 2009

LA PASSAREL·LA

Sagunt, 19 d’octubre de 2009


Distingit Senyor,


El col·lectiu de ciutadans usuaris de la passarel·la del C/ Cronista Bru i Vidal, i, especialment, la comunitat educativa del CEIP Villar Palasí (i, també, les del CEIP Ausiàs March, del Conservatori Municipal de Música, de la Societat Musical Lira Saguntina -que acaben la seua activitat a hores nocturnes- i els usuaris de les instal·lacions esportives municipals), les quals engloben més de 1 300 alumnes amb els respectius familiars acompanyants, davant la desprotecció vers les inclemències meteorològiques (vent, pluja, sol...) que pateixen quotidianament en creuar-la, demana encaridament a l’Excm. Ajuntament de Sagunt, representat per Vosté, l’adopció de les mesures tècniques constructives escaients (cobriment total o parcial...) que ajuden a pal·liar aquesta mancança tan molesta per als vianants, la qual, actualment i futura, es veurà agreujada, atés l’augment progressiu de pobladors que hi habiten a l’altre vessant del riu i a partir de la recent conversió d’aquesta zona en lloc d’esbargiment i passeig per a un ampli col·lectiu de veïns, molts d’ells ancians.
Aquesta petició ja s’envià anys enrere sense que obtinguérem cap resposta positiva (fins i tot es féu una campanya ciutadana molt exitosa de replega de signatures). Per tant, en considerar molt necessària la dita actuació per part municipal o de la institució que pertocara, ens adrecem de bell nou a vostés amb la intenció de gaudir de major èxit i solucionar, d’una vegada per totes, aquesta deficiència, realment incòmoda per a una gran quantitat de la població morvedrina.
Igualment, aprofitem la conjuntura per demanar-los la reparació immediata del paviment de la dita via, amb nombrosos taulells solts o inexistents, amb el consegüent perill per als vianants, sobretot els dies de pluja.
Atentament i convençuts de la seua atenció i diligència, agraïts de bestreta,
L’equip directiu,




SR. REGIDOR DE MANTENIMENT – EXCM. AJUNTAMENT DE SAGUNT

5 comentarios:

  1. M'encanta el blog, (encarà que el de les barrquetes es millor). Participaré, i ara amb conte més en els dos.
    Molt be esta carta. Des de fa temps que pense el mateix. Ja he passat quan vaig ser alumna, ara, passe amb la meua filla, i dos dies a la setmana torne a passar per anar a música.

    ResponderEliminar
  2. Molt bé aquest nou blog al que li donarem molta marxa però...no caldria posar un enllaç a les Barraquetes ;)

    ResponderEliminar
  3. Pensava deixar-ho per la setmana vinent per tal de col·locar tots els enllaços d'una; però, atenc la teua encomanda i ahí deixe l'enllaç al millor bloc per ara: LES BARRAQUETES.

    ResponderEliminar
  4. Ja tenim BLOG:
    Espere que fiqueu una entrada, i bé ja l'anirem millorant:
    http://ampasvillarpalasi.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  5. Dit i fet.
    Segurament, estaria bé també un enllaç des d'els vostres blogs a este.

    Un abraç.

    ResponderEliminar