lunes, 22 de febrero de 2010

COEDUCACIÓ: "CREIXENT EN LLIBERTAT"

El C.E.I.P. Villar Palasí, ha realitzat una aposta molt interessant, a través del projecte "Creixent en Igualtat" del Ministeri d'Igualtat i en col·laboració amb la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana. Aquesta proposta es centra en els models estereotipats sexistes que continuen existint al nostre entorn i en els que es fonamenta la construcció de rols femenins i masculins.
Es pretren que l’alumnat descobrisca el valor estereotipat dels models que se presenten, la princesa i el superheroi, i siga capaç de reflexionar i modificar amb models alternatius que s’adeqüen a la seua identitat personal.
Per a dur a terme aquest projecte tot el segon cicle temporalitza la seua posada en marxa; coordinats amb els professionals responsables per tal d’avaluar i modificar si fos necessari el tot el treball.
Durant les sessions, el docent, orienta i facilita l’ambient escaient per a que l’alumnat manifeste les seues opinions. El material didàctic que es treballa; es troba relacionat amb el currículum oficial de l’etapa, de manera que, en tot moment, els continguts, metodologia i avalució es troben presents des de una perspectiva globalitzadora i amb un treball interdisciplinar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario